Blinde kat hoort zijn favo liedje op de mobiel, wat hij dan doet is prachtig!

De meeste mensen hebben een favoriet liedje. Vaak wordt er met dit lied een speciaal gevoel of moment in je leven geassocieerd. Wanneer je het lied weer hoort dan herleef je dat gevoel of moment helemaal. Dieren kunnen echter ook een favoriet liedje hebben, zoals blijkt uit de onderstaande video.

Vorig jaar deelde de pianist Sarper Duman een bijzonder hartverwarmende video. De beste man had negen zwerfkatten gered van een slecht leven op de straat. Hij filmde hoe hij de katten kalmeerde met zijn mooie piano muziek.

Duman kwam erachter dat niet alleen zijn eigen katten de muziek waardeerde. De muziek werd ook erg op prijs gesteld door een blinde kat aan de andere kant van de wereld. Duman kreeg de onderstaande video binnen van een fan. In de video zie je hoe de blinde kat de telefoon knuffelt wanneer hij de muziek van Duman hoort.

De mobiel ligt tegen het kussen aan en de kat ligt een stukje verder. Maar wanneer de muziek begint rol de kat naar de mobiel en drukt zijn koppie tegen het schermpje. Hij ‘knuffelt’ de mobiel en geniet van de muziek.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Reacties

0 reacties