Deze wilde babyaap is beste vrienden met een kat

Anvi is een klein babyaapje die door haar familie in de steek werd gelaten omdat ze hen niet kon bijhouden nadat ze gewond was geraakt. Anvi was geĆ«lektrocuteerd en in een slechte staat. Gelukkig brachten redders het aapje naar Joelle die een dierenasiel runt. Hier was ze op de juiste plek waar ze de hulp kon krijgen die ze nodig had om te herstellen. En nog beter, ze vond hier haar beste vriend, de kat Billo.

Het was niet gemakkelijk voor Anvi, ze was zonder haar familie en voelde zich erg bang, maar toen ontmoette ze de kat Billo. De kat liep de plaats in waar Anvi herstelde en de twee begonnen meteen te knuffelen. Joelle geloofde dat dit alleen maar goed kon zijn en zou voorkomen dat Anvi zich zo gestrest voelde over het feit dat ze haar familie had verloren.

Het paar was onafscheidelijk en Anvi volgde Billo overal. De twee speelden met elkaar en verzorgden elkaar, net zoals aapjes dat normaal in het wild doen. Billo hielp Anvi echt door een zeer moeilijke en stressvolle tijd heen voordat ze weer zou worden vrijgelaten om opnieuw in het wild te leven.

Kijk ook hoe deze kitten beste maatjes is met een papegaai!

Reacties

0 reacties