Huilende circusleeuw kan niet wachten om herenigd te worden met haar welpen [video]

Huiskatten en straatkatten zijn niet de enige katachtige diersoorten die onze aandacht nodig hebben. Neem bijvoorbeeld deze moederleeuw, die niet stopte met huilen omdat haar welpen in het circus waren achtergelaten toen ze werd gered.

Deze helden hebben hun leven gewijd aan het redden van circusdieren. Tijdens een reddingsmissie in een circus in Peru wisten ze 3 leeuwen te redden, maar helaas moesten ze één leeuw en twee welpen achterlaten. Kiara was een van de geredde leeuwen, ze is ook de moeder van de twee welpen en was radeloos toen ze zich realiseerde dat haar welpen niet langer bij haar waren. De redders wisten dat ze iets moesten doen.

Op een dag kregen ze te horen dat het circus in de problemen zat, dus snelden ze naar het circus toe om te zien wat er aan de hand was. Blijkbaar had een van hun andere leeuwen een lid van het publiek aangevallen en wilden mensen hem laten inslapen. De redders slaagden erin de mensen ervan te overtuigen dat ze de leeuw samen met Kiara’s welpen beter konden afstaan aan hun. Kiara wordt binnenkort weer herenigd met haar familie.

Reacties

0 reacties