Kat groeide op met deze jongen, en toen werd zijn zus geboren … [video]

BlaBla is een kat die van de straten van Griekenland is gered, waar ongeveer 2-3 miljoen zwerfkatten leven. Hij werd in een vreselijke toestand gevonden toen hij nog een jong kitten was. Hij werd behandeld en geadopteerd in Griekenland door Rebecca en haar man. Peter was anderhalf jaar oud toen BlaBla bij hen kwam wonen, en omdat hij de oorspronkelijke naam van de kat niet kon uitspreken, noemde hij hem BlaBla – en Blabla bleef voor altijd de naam.

BlaBla is nu erg goed met de kinderen van het gezin, maar dit was niet altijd het geval. Hij verborg zich ongeveer twee maanden in het huis en kwam alleen ’s nachts naar buiten om te eten, drinken en naar het toilet te gaan, wanneer de familie sliep. Het vergde veel geduld en consistentie van de familie om de kat hen te laten vertrouwen.

Het verhaal van BlaBla laat goed zien dat niet elke kat gelijk de beste huiskat is nadat ze van straat zijn gehaald. Ga er dus niet van uit dat je zomaar een straatkat in huis kunt halen en de kat vervolgens leuk en lief met je kinderen slaapt en speelt. Denk goed na voordat je een kat adopteert en doe het niet alleen omdat je leuke foto’s hebt gezien van katten met kleine kinderen. Gelukkig is BlaBla uitgegroeid tot een mooie liefdevolle kat die nu graag tijd doorbrengt met de kinderen.

Reacties

0 reacties