Katten ontmoeten baby van het gezin, de reactie mag je niet missen!

Katten zijn aak hele lieve dieren. Toch was de moeder van baby Chell is altijd wat huiverig geweest om haar katten in de buurt van haar kleine meid te laten. De kattenliefhebster heeft verschillende viervoeters in huis rondlopen.

Sinds de komst van haar dochtertje heeft ze die katten zoveel mogelijk op afstand gehouden van de baby. Wat natuurlijk erg begrijpelijk is, want je weet nooit hoe de katten gaan reageren op een nieuw iemand waar ze de aandacht van hun baasjes mee moeten gaan delen.

Met hele jonge kinderen en huisdieren moet je natuurlijk altijd oppassen. Vaak zien we toch hele leuke filmpjes van dieren en baby’s. De onderstaande video is daar een goed voorbeeld van. In de video zien we twee katten en een baby die elkaar voor het eerst ontmoeten.

Op een gegeven moment vond de moeder het namelijk tijd worden dat de katten Sparti en Loki het dochtertje zouden ontmoeten. De ontmoeting is erg bijzonder om te zien. De katten zijn hartstikke rustig, maar toch ook wel nieuwsgierig.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Reacties

0 reacties