Kijk hoe dit micro-mini-kitten opgroeit [video]

Thumbelina werd super klein geboren en groeide niet zoals haar broers en zussen. Haar pleegmoeder dacht niet dat ze het zou redden, maar wilde haar een kans geven – en ze was zo blij dat ze dat deed!

Toen haar pleegmoeder haar voor het eerst in het asiel zag, merkte ze dat ze zo mager was en haar haar erg dun was in vergelijking met de rest van het nest. Ze dacht niet dat ze het zou redden, maar wilde haar een kans geven dus nam ze Thumbelina en haar familie mee naar huis.

Het was kantje boord, maar na heel veel liefde en aandacht van haar pleegmoeder was ze op weg om een ​​normaal gezonde kitten te worden. Ze houdt niet echt van andere dingen waar kittens normaal gesproken van houden en het duurt iets langer om dingen uit te zoeken, maar dat is slechts een deel van wie ze is. Ze is erg vastberaden en is altijd bereid om dingen nog een keer te proberen. Dit micro-minikatje heeft hard gevochten om te komen waar ze is en nu is ze klaar voor haar volgende avontuur terwijl ze wordt klaargemaakt voor adoptie.

Reacties

0 reacties