Kijk hoe Powder de kat uit de boom wordt gered [video]

Powder is een anderhalf jaar oude poes die op een avond tijdens een onweersbui door een openstaande raam sloop. In reactie op een luide donderslag rende ze rechtstreeks in een lange pijnboom naast het huis van haar eigenaar. Haar eigenaar, Takara, hoorde Powder twee dagen miauwen voordat ze zich realiseerde dat Powder hoog in de boom erboven zat. “Oproepen naar de politie, dierenbeheersing en dierenasielen gaven geen concreet en nuttig advies, maar gelukkig vond Takara mijn website en belde ze mij“, schreef Patrick Brandt.

Powder zat vast in een boom in Fayetteville, NC, op ongeveer 185 kilometer afstand van Patrick. “Ik probeerde iemand dichterbij te vinden die de redding kon doen, maar kon niet op tijd iemand vinden. Ik kwam laat in de avond aan bij het huis van Powder. Ze zat op ongeveer 15 meter hoogte en miauwde terwijl ik uitzocht hoe ik naar boven kon klimmen – beide goede tekenen, vooral gezien de hoge hitte van de afgelopen week. Zoals vaak het geval is, was de te redden kat erg op zijn hoede, tot het punt dat ik bijna geen trucjes meer had. Na bijna een uur in de boom kwam ik eindelijk met een oplossing.

Reacties

0 reacties