Kinderen ontdekken verlaten, pasgeboren kittens in de struiken, wat ze daarna doen, maakt hen helden [video]

Nikki (8,) Jordan (15,) en Justin (12,) waren op weg naar huis van het spelen in het park toen ze hoge schreeuwen uit de struiken hoorden komen. Toen ontdekten ze 4 kleine, pasgeboren kittens – alleen en uitgehongerd. Wat ze vervolgens doen, maakt hen helden.

De 4-dagen oude kittens hadden nog steeds hun ogen dicht toen ze huilden en schreeuwden. De kinderen stoppen de kittens terug in hun nest in de hoop dat de moederkat zou terugkeren. Ze wachtten en wachtten, maar de moeder kwam niet terug.

Ze wisten dat ze snel moesten handelen. Het werd laat en de kittens huilden nog steeds en hadden zeker honger. Nikki haalde haar moeder op die de kittens zo goed mogelijk probeerde te voeden. Ze had echter geen ervaring, dus nam ze contact op met Cats at the Studios en Cheri die gespecialiseerd is in flesbaby’s.

Het was Academy Awards-avond en Cheri zorgde eens niet voor een nestje kittens – nou ja, dat is totdat de telefoon ging. Binnen een uur was Cheri in staat om een ​​pick-up voor de kittens te coördineren. Maar tegen de tijd dat de kittens haar bereikten was het al te laat voor een van de kitten die naar zijn laatste adem snakte.

Cheri hield het pasgeboren katje in haar handen terwijl ze voor de laatste keer ademhaalde. Daarna ging ze aan het werk om de levens van de andere drie kittens te redden die waarschijnlijk gestrest en hongerig waren omdat ze geen moedermelk hadden.

Negen weken later zijn ze uitgegroeid tot mooie en speelse kitten, met de toepasselijke namen Oscar, Brie en Leo. Alle drie bleken Siamese te zijn. Ze hebben inmiddels een huis gevonden waar ze voor de rest van hun leven kunnen genieten.

Reacties

0 reacties