Man die de wereld over fietst pikt een verdwaald katje op [geweldig filmpje]

Dean fietste over de hele wereld toen hij een klein katje ontmoette dat hem bleef volgen waar hij ook ging. Dean legt uit: “Ik draaide me om en zag dit kleine monstertje me achtervolgen en haar hart uit miauwen. Ze zag er nogal smerig uit en ze was behoorlijk mager dus ik gaf haar wat te eten. Mijn eerste gedachte was dat ik haar niet mee zou nemen.” Maar al snel veranderde hij van gedachten en besloot hij dat hij haar niet achter kon laten, dus ging ze mee met Dean op zijn reis.

Hij maakte wat ruimte vrij op zijn fiets om een ​​gezellig plekje voor haar te maken, maar ze wilde gewoon dichter bij Dean komen. Onderweg klom ze uit haar plek en ging ze op Deans schouder zitten. Hij zegt: “De eerste nacht dat ik mijn tent opzette wilde ze mijn zijde niet verlaten, alles wat ik doe moet ik samen met haar doen.” Dit onwaarschijnlijke paar is ongeveer 7 uur per dag onderweg en de meeste nachten slapen ze in een tent. Ze vindt het heerlijk om in de tent te zijn en speelt graag met Dean in de slaapzak en valt in slaap in de hoek van zijn oksel. Hij noemde haar Nala en zij is het spontane reismaatje geworden.

Het hebben van een kat tijdens zijn avonturen heeft Dean totaal veranderd, zij is nu zijn prioriteit en hij heeft haar een huisdierenpaspoort gegeven zodat hij haar nooit achter hoeft te laten. Als je meer van Dean en Nala wilt zien, kun je hun avonturen volgen op Instagram.

Reacties

0 reacties