Marmalade de knuffelende kat gered van de dood! [video]

Deze kat had een slechte start in het leven, maar woont nu in een liefdevol huis! Hij werd gered door de Cats Protection League toen hij nog maar een jaar oud was. Hij werd beschouwd als een ‘wilde’ kat en gelukkig werd hij, dankzij het CPL ‘Wilde kat’, geadopteerd door een dame die een boerderij in Devon bezat. Ze wilde dat een aantal tuinkatten de muizenpopulatie in bedwang hield.

Maar toen hij eenmaal los was, rende hij weg en bevond hij zich 3 jaar lang op een naburige boerderij, op zoek naar voedsel. Hij woonde onder caravans was in zeer slechte staat.

Hij was extreem bang voor mensen, en de andere mensen daar vertelden me dat ik nooit in de buurt van hem kon komen. Maar we hebben elkaar gevonden in een tijd van nood en hebben nu een geweldige band! Dag na dag bouwde ik zijn vertrouwen op, maar de eigenaar van het pand hield niet van katten en waarschuwde dat ze hem zouden neerschieten, tenzij ik beloofde dat ik hem zou meenemen wanneer ik die werkplek verliet. Natuurlijk deed ik dat en hij leeft nu gelukkig voor altijd bij me! Hij is nu een gelukkige kat.

Reacties

0 reacties