Mercurius het tweebenige kitten doet je hart smelten [video]

Toen Mercurius werd gevonden was hij ongeveer 4 dagen oud en had hij nog steeds zijn ogen dicht. Hij was zwaargewond, miste beide voorpoten en was op één na alle tenen op zijn achterpoten kwijt.

We denken dat hij werd geraakt door een onkruidwieder, omdat mensen in de buurt kort voordat hij werd gevonden in hoog gras tuinwerk aan het doen waren. Hij werd naar onze dierenarts gebracht, zijn wonden werden verzorgt en we werden toen geroepen om voor hem te zorgen. We hebben hem de klok rond gevoed en zijn wonden meerdere keren per dag schoongemaakt totdat ze volledig gesloten waren. Wat flesbaby’s betreft, was hij eigenlijk heel kalm en tevreden, alleen huilend als hij honger had of een knuffel wilde. Hij groeide goed en liep op zijn eigen kracht door het huis.

In de onderstaande video zien we hoe Mercury graag aangeraakt wil worden. “Mercury raakte verkouden en wilde helemaal niet spelen. Hij wilde alleen maar geaaid en geknuffeld worden door zijn vader en moeder. Toen hij niet meer verkouden was, was hij weer de normale actieve kitten.

Reacties

0 reacties