Nadat hij zijn beste vrienden had verloren, besloot deze hond een straatkatje mee naar huis te nemen

Crosby is een lieve hond die helaas zijn beste kattenvriend en zijn beste hondenvriend in minder dan zes maanden na elkaar verloor, waardoor hij helemaal alleen achterbleef. Hij was nog steeds een hele goede jongen, maar er ontbrak gewoon iets. Zijn baasje realiseerde zich pas hoe eenzaam hij was toen ze op een dag thuiskwam van het werk en Crosby zich zeer raar gedroeg. In plaats van het opgewonden welkom leidde hij haar rechtstreeks naar de badkuip waar ze volledig verrast was – er zat een kitten in de badkuip!

Dit katje was heel luid aan het mauwen, ik had de kleine kitten nog nooit eerder gezien,” zei de moeder van Crosby. “Het lijkt mij dat Crosby haar naar binnen heeft gebracht. Ze heeft een griezelige gelijkenis met het katje dat we 6 maanden geleden verloren.

Ze informeerde naar het katje in de buurt, maar niemand wist of ze een huis had. Na een bezoek aan de dierenartsen ontdekten ze dat ze niet was gechipt maar enkele dagen eerder was gesteriliseerd. De dierenarts legde uit dat het lokale dierenasiel overvol was, er waren al meer dan 300 katten. Dit maakte de kans groot dat de kleine kitten zou worden geƫuthanaseerd. Hij raadde haar aan het katje buiten te zetten om te kijken of ze de weg naar huis kende of om haar in het gezin te adopteren. Ze koos voor de tweede optie en dus kreeg Crosby een nieuwe poesvriend. Ze besloten haar Raina Lil Ray Ray te noemen. Crosby en Raina zijn nu beste vrienden.

Reacties

0 reacties