Niemand wilde dit katje adopteren totdat iemand haar ware schoonheid zag

De kleine kitten Trinity was behoorlijk eenzaam in het asiel terwijl ze wachtte op potentiële adoptanten om haar een kans te geven. Mensen sloegen haar echter over omdat ze naar iedereen siste die ze net had ontmoet en omdat ze een pootje mist. Ze was schichtig en doodsbang, maar ze wilde gewoon bemind worden. Haar verhaal werd op Imgur gedeeld door Aoladari en het ging meteen viraal.

Aoladari legde uit: “Dit was de dag waarop we Trinity adopteerden, ze was schichtig en doodsbang voor de mensen die op zoek waren naar een katje. Families passeerden haar om twee redenen: 1, ze was geen “hele” kat en 2, ze siste en gromde naar iedereen die probeerde de deur van haar kooi te openen.” Op dit punt in haar leven herstelde ze van een operatie waarbij haar pootje was verwijderd. Ze werd waarschijnlijk misbruikt voordat ze in de opvang terecht kwam.

Aoladari wist echter dat Trinity een goede toevoeging aan haar familie zou zijn, omdat ze specifiek opzoek was naar een kitten met speciale behoeften. Na een paar uur in haar nieuwe huis te zijn geweest, trok Trinity langzaam een ​​weg uit eenzaamheid om te wennen aan haar nieuwe omgeving. Het duurde niet lang voordat ze bij de familie kwam, ze ontmoette haar nieuwe broer Chewbacca en al snel was het paar onafscheidelijk. Ze was niet langer dezelfde eenzame kat die in het asiel woonde, ze is een gelukkig katje dat dol is op het leven met haar nieuwe gezin.

Reacties

0 reacties