Politieagent krijgt oproep over kat die tussen garagepoort zit. Daarna komt vreselijke waarheid uit.

Iedereen die huisdieren heeft, weet dat ze echt een onderdeel van de familie worden. Maar het zijn niet alleen huisdiereigenaars die hun dieren proberen te beschermen, ook hulpdiensten doen er alles aan om een dier in nood te helpen.

Politieagent Mike Scott uit Louisiana in de VS kreeg een oproep over een kat die zichzelf in de nesten had gewerkt. Toen hij bij het adres aankwam, was hij niet voorbereid op het zicht dat hem te wachten stond.

“Niets had me kunnen voorbereiden op het zicht dat ik zou aantreffen”, zei Scott in een verklaring doe gedeeld werd op de Facebookpagina van de politie.

Hij zag de achterkant van een kat bovenaan een garagepoort hangen, en kon zijn ogen niet geloven. Er waren al verschillende buren en bouwvakkers ter plaatse die probeerden te helpen.

Dankzij de vele jaren van ervaring wist Scott meteen wat hij moest doen om de kat te bevrijden. Samen hielpen ze allemaal om een deel van de garagepoort te verwijderen zodat de kat meer ruimte had om te ontsnappen.

Na enkele uren keerde de eigenaar van de kat terug en kon niet geloven wat er met zijn prachtig huisdier gebeurd was. Hij riep: “Oh my God, Bella!”

De post legde uit hoe belangrijk deze redding was voor haar eigenaar nadat de hele wijk angstig toekeek.

“Na met de huisbewoner gepraat te hebben, leerde Scott dat de meeste buren in de wijk erg hecht waren geworden na de recente overstromingen”, leest de post.

“De eigenaar vertelde agent Scott dat hij een meter water in zijn huis had en dat hij vertrokken was om een loodgieter te zoeken en Bella moet op de garagedeur geslapen hebben en hij had haar niet opgemerkt toen hij vertrok.”

Dat slaagde erin om deze beproeving te overleven zonder verwondingen, en bewees daarmee nog eens dat katten negen levens hebben.

DEEL DIT BERICHT OM HULDE TE BRENGEN AAN ALLE HULPVERLENERS DIE ZICH INZETTEN VOOR DIEREN IN NOOD!

Reacties

0 reacties