De beste kleding voor jouw kat

Ben jij opzoek naar kleding voor je kat? Goed nieuws! Wij gaan namelijk meer vertellen over de beste katten kleding voor jouw kat. Wil jij katten kleding zelf maken of wil jij liever katten kleding kopen? Wij hebben een top 12 samengesteld en daarnaast nog een persoonlijke top 3 gemaakt van verschillende soorten kattenkleding. Denk bijvoorbeeld aan Kerstkleding voor je kat of een kattenshirt voor na de operatie.

Wij delen onze persoonlijke ervaringen en ervaringen van andere katteneigenaren. Ook gaan wij meer vertellen over de voordelen en nadelen van de producten en de prijs van het product.


Wat is katten kleding?

Er is kleding voor katten met een speciale functie ook wel functionele kattenkleding genoemd, maar je hebt ook grappige katten kleding. Wat verstaan we onder functionele katten kleding? Als jouw kat geopereerd moet worden, dan draagt je kat na de operatie vaak een kattenromper. Dit zorgt ervoor dat je kat de wond niet kan openkrabben, likken of bijten. Bovendien beschermd dit ook tegen bacteriën. In dit geval is de kleding functioneel.

Wat verstaan we onder grappige kattenkleding? Als jij grappige kleding voor je kat wilt kopen, denk bijvoorbeeld aan Halloween katten kleding of Kerst kleding voor je kat. Je kunt ervoor kiezen om je kat tijdens deze speciale feestdagen, in een leuk pakje te laten rondlopen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw kat aan te kleden. Voor de beste ideeën kun je bijvoorbeeld kijken bij de katten kleding van Bol.com.

Natuurlijk is dit per kat verschillend, niet iedere kat vind het prettig om aangekleed te worden. Dit kunnen de baasjes van de katten het beste inschatten.


Katten kleding zelf maken?

Als jij een beetje creatief bent, dan kun je natuurlijk ook zelf kleding voor je kat maken. Je vraagt je misschien af, hoe maak je katten kleding? Op het internet zijn er verschillende manieren te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld al aan de slag met een leuke sok. Ook op YouTube of Pinterest zijn er diverse video’s en voorbeelden te vinden, voor het maken van katten kleding. jij toch liever katten kleding kopen? Bekijk dan onze top 12.


De top 12 beste katten kleding!


Onze persoonlijke top 3 beste katten kleding op een rijtje

Er is een kans dat jij de juiste kleding voor je kat hebt gevonden. Als dit nog niet het geval is, dan kun je nog even verder lezen. Wij hebben namelijk nog een persoonlijke top 3 beste katten kleding samengesteld. Daarbij hebben wij de voordelen en nadelen vermeld, gelet op de ervaringen van kopers en we hebben de prijs/kwaliteit verhouding goed bekeken.


Medical pet shirt kat

Dit medical pet shirt is speciaal gemaakt voor het dragen na een operatie. Door middel van dit medische rompertje voor katten, behoudt jouw kat nog veel bewegingsvrijheid. Bovendien kan je kat de wond niet kapot maken, door te krabben, likken of bijten. Dit Medical pet shirt is er in verschillende kleuren en maten. Bekijk alle medical pet shirt artikelen.

Pluspunten:

 • Speciaal geschikt voor na de operatie
 • De wond wordt goed beschermd
 • Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren

Minpunten:

 • De kat kan gestrest raken door het dragen van kleding

Croci kattentrui

Met deze Croci kattentrui loopt jouw kat er stijlvol bij. Bovendien heeft hij het lekker warm in deze trui. Door middel van een goede pasvorm en geen elastiek, is dit comfortabel voor je kat. Bovendien zijn deze kattentruien beschikbaar in verschillende kleuren en maten.

Pluspunten:

 • Goede pasvorm en comfort voor je kat
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten

Minpunten:

 • De kat kan gestrest raken door het dragen van kleding

Kerstkleding kat

Met deze schattige Kerstkleding voor je kat, kan jouw kat stralen tijdens de Kerst. Naast het kostuum is er ook een mutsje aanwezig, waardoor je jouw kat nog schattiger kan maken.

Pluspunten:

 • Goede prijs/kwaliteit
 • Je kan leuke foto’s van je kat maken met dit Kerstpakje
 • Leuk design
 • Goede pasvorm
 • Veilig

Minpunten:

 • De kat kan gestrest raken door het dragen van kleding. Accepteer het als je kat iets niet wilt.

Kattenkleding Kerst

Wil jij Kerstkleding voor je kat kopen? Dan zijn er verschillende producten beschikbaar. In ons artikel hebben wij al een paar voorbeelden gegeven. Daarnaast kun je ook diverse katten accessoires voor Kerst kopen. Denk bijvoorbeeld aan deze onderstaande Rendier Kerst Hoodie voor je kat. Of bekijk de andere Kerstkleding voor je kat.


Katten kleding kopen? Een aantal tips!

Als jij kleding voor je kat wilt kopen, dan is het goed om informatie te winnen. Er zijn namelijk een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Wij geven een aantal tips:

Tip 1: Naar wat voor soort katten kleding ben je opzoek?

Ben jij op zoek naar functionele kleding voor je kat of ben jij op zoek naar grappige thema kleding voor je kat? Als je op zoek bent naar kleding voor na de operatie, dan heeft dit een hele andere functie dan wanneer jij Kerstkleding wilt kopen voor je kat. Bekijk goed waarvoor het bestemd is.

Tip 2: Lees voldoende ervaringen over katten kleding

Kleding voor katten is overal op het internet of in de dierenwinkel wel te koop. Het is handig om te weten wat de ervaringen van anderen zijn. Als je kleding wilt kopen en je leest dat de kwaliteit slecht is, misschien kan je dan beter iets anders kopen. Uit de reviews van anderen kun je vaak al snel zien of het product en de prijs/kwaliteit aan de verwachtingen voldoen. Zo verklein je de kans op een miskoop.

Tip 3: Bekijk de prijs

Houd altijd rekening met de prijs. Goedkoop is vaak duurkoop zeggen ze weleens. Het is daarom belangrijk om te weten wat je koopt en wat het doel is van je aankoop.

Tip 4: Dwing je kat niet

Als je kat geen kleding wilt dragen, dwing je kat dan niet. Je kat kan namelijk gestrest raken, door de kleuren of het feit dat ze een pakje aan “moeten”. Als het medische kleding voor je kat betreft, dan kan dit het beste aangedaan worden vlak na de operatie. Je dierenarts kan hier vast meer over vertellen. Als het grappige kleding betreft, zoals Kerst kleding voor katten, dan kan je dit natuurlijk altijd proberen. Elke kat zal hier anders op reageren.


Tot slot

Inmiddels zijn we alweer aan het einde gekomen van ons beste katten kleding artikel. Hopelijk heb je genoeg informatie en ideeën gelezen over de kleding voor je kat. Mogelijk ben je geïnteresseerd in andere beste katten artikelen. Neem dan eens een kijkje bij ons beste RHRQuality krabpaal artikel of beste katten cadeaus artikel.

Wij wensen jou heel veel succes bij kopen van de beste katten kleding!

Reacties

0 reacties