Deze kat en hond zijn altijd samen. Maar dit kittentje had bijna een ander lot gehad..

Ella de boxer heeft met Willow de kat een uitstekende bokspartner gevonden, want de twee houden er wel voor om met elkaar te stoeien. Schattig daarbij is om te zien hoe Ella het wel voorzichtig aan doet met de kleine kat. Het beestje heeft namelijk een chromosomale afwijking, wat volgens haar baasje beschouwd moet worden als een soort van Syndroom van Down voor katten.

Met andere woorden: het beestje kan niet helemaal functioneren als andere katten. Dat is ook gelijk de reden dat het er niet bepaald rooskleurig uitzag voor het kleine beestje. Willow was namelijk wees toen ze ineens werd opgemerkt door haar huidige baasje Lori Farris. Die besloot om het kitten in huis te nemen. Want als ze de kleine kat naar het asiel had gebracht dan zou het beestje hoogstwaarschijnlijk op de euthanasie lijst zijn gezet. Hieronder het bijzondere verhaal van Ella en dus ook Willow..

Doen dit soort acties jou ook zo goed? Laat het ons dan vooral even weten. Wat ons betreft is Lori een inspiratie voor velen.

Reacties

0 reacties