Het hart van deze dierenliefhebster breekt als ze kittens aantreft die bevroren zijn..

Wat Nikki Martinez allemaal doet voor kittens valt te prijzen. Nikki is namelijk pleegmoeder van een paar katten die gevonden zijn door een andere vrouw die met haar hond aan het wandelen was. Die neemt contact op met Nikki die zich op haar beurt naar de opgegeven plek snelt. De kittens zijn er slecht aan toe en blijken zelfs bevroren te zijn. Vooral Bagel is er slecht aan toe en lang lijkt het erop dat het beestje het niet gaat halen. Dan besluit Nikki alternatieve methoden in te zetten om het diertje er toch bovenop te helpen. Bagel krijgt via buisjes voeding en dat lijkt aan te slaan.

Langzaam maar zeker herstelt het beestje zich.. Bagel is overigens niet alleen in huize Martinez. Spud (de knapste van de drie) en Pancake (de knuffelaar) zijn namelijk ook gevonden. Alledrie waren ze slechts een dag oud toen ze als weeskittens werden aangetroffen… Maar gelukkig is Nikki er voor ze.

Hieronder vertelt de dierenliefhebster over haar rol als tijdelijke pleegmoeder. En dat is niet altijd even makkelijk. Want tijdelijk opvang bieden betekent ook afscheid moeten nemen..

Reacties

0 reacties