Deze video van pratende katten gaat helemaal viraal, en dat heeft een goede reden!

Helaas zullen we nooit erachter komen waar de katten in de onderstaande video over aan het “praten zijn”. Mensen verstaan namelijk niet de communicatie die deze twee katten hebben, maar het is wel heel erg schattig om te zien!

Katten kunnen daarentegen wel op verschillende manieren met mensen communiceren, onder andere door communicatief gedrag, lichaamstaal en miauwen. Het lukt jouw kat waarschijnlijk prima om je te laten weten wanneer hij of zij honger heeft.

Als katten eigenaar heb je af en toe wel momentjes dat je graag zou willen dat je kat terug kon praten. Jammer genoeg moeten we genoegen nemen met lichaamstaal, miauwen, spinnen en blazen.

De onderstaande video is inmiddels meer dan zesenzestig miljoen keer op YouTube bekeken. We zien de twee katten Stina en Mossy die naast elkaar op bed liggen.

We zullen waarschijnlijk nooit erachter komen waar ze over aan het “praten” zijn in de video. Wie weet zijn ze de overname van de wereld aan het plotten. Bekijk de aandoenlijke conversatie in de onderstaande video.

Reacties

0 reacties