Man doet net alsof hij doodvalt, hij had een andere reactie van zijn kat verwacht

Niet iedereen is een dierenmens, maar de schrijvers bij La Owl zijn echte dierenvrienden. Er zijn maar weinig dingen beter in het leven dan het hebben van een kat of hond als maatje, of elk ander huisdier natuurlijk.

Als je ooit een huisdier heb gehad, dan weet je dat het dier echt onderdeel wordt van het gezin en dat het eigenlijk veel meer is dan een huisdier. Het is een maatje waar je onvoorwaardelijk van houdt, wat ook wederzijds is.

Maak kennis met Sparta, een tien jaar oude kat die in 2017 werd geadopteerd. Sparta is net als vele andere katten. Ze houdt ervan om te spelen en om vertroeteld te worden. De oude viervoeter is erg loyaal en houdt ontzettend veel van zijn baasjes.

Het baasje vroeg zich op een dag af, wat zijn kat zou doen als hij plotseling dood zou neervallen. De man besloot om een camera neer te zetten en net te doen alsof hij dood neervalt.

De video, die de man opnam, werd begin van deze maand op YouTube geplaatst. Al snel werd de video erg veel bekeken. We willen niet verklappen hoe de kat reageert, maar we kunnen je zeggen dat het een ontzettend leuk video is.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Reacties

0 reacties