Dit katje huilde constant, toen realiseerde zijn eigenaar zich dat hij iets probeerde te zeggen [video]

Alana Hadley heeft haar kitten Ares begin 2018 geadopteerd, maar helaas was er vanaf het begin iets niet goed. Inderdaad, hoeveel Alana ook probeerde het kleine katje te troosten, hij miauwde de hele dag tot hij uiteindelijk ’s nachts in slaap viel. Al snel had Alana het gevoel dat ze wist wat haar jongen haar probeerde te vertellen …

Alana werkt als fotograaf en woont samen met haar partner, Nathan, in het kleine stadje Sturgeon Bay, WI. In januari 2018 besloten ze hun familie uit te breiden. Ze zijn al moeder en vader voor een hond genaamd Sisko, dus zetten ze hun hart nu op een katachtige metgezel. Ze gingen naar het reddingscentrum van Wisconsin Humane Society Door County Campus, waar ze een klein pluisjesbolletje genaamd Ares ontmoeten.

Het vier maanden oude roodharige katje was door het dierenasiel samen met zijn grijze zus, Aphrodite, opgenomen nadat de zwerfdieren eind 2017 waren gevonden. Aanvankelijk had Alana beide kittens willen mee naar huis willen nemen, maar dit was niet mogelijk. Aphrodite was namelijk al geadopteerd en wachtte op haar nieuwe ouders om haar op te halen. Dus verliet Alana het centrum met alleen Ares. Desondanks was ze blij met haar nieuwe poes.

Ontdek ook waarom deze circusleeuw huilt!

Reacties

0 reacties