Dove kitten geadopteerd door twee dove katten

Een kleine dove kitten heeft een thuis gevonden bij twee dove katten. De kitten had een ruige start en was de enige overlevende uit het gezin.

Sparkle Cat Rescue in North Carolina bestaat uit vrijwilligers die alles geven om katten te redden. De dove kitten, genaamd King, is één van deze kitten. King had een ruige start op straat en was de enige overlevende van het gezin. Daarnaast is hij ook nog eens doof. Toen Sparkle Cat Rescue de kitten op straat vond zat hij vol met maden. “Hij had veel pijn, maar vocht voor zijn leven met al zijn kracht.

King was sterk en alert en stribbelde niet tegen tijdens behandelingen van vrijwilligers. Ook dronk hij veel melk en vond hij het prettig om verzorgd te worden. Hij groeide en werd elke dag sterker en gezonder. Toen King ongeveer 3 a 4 weken jong was ontdekten de verzorgers dat hij doof was. Niets zou King echter stoppen.

“Hij versloeg alle tegenslagen die hij te verduren kreeg en tartte de verwachtingen van de dierenarts! Hij overleefde en nu bloeit hij.”

Christina Moody heeft twee dove katten en hoorde het verhaal van King. “Sarah van Sparkle Cat Rescue vertelde me over King. Mijn onmiddellijke reactie was dat hij mijn katten nodig had en ik had hem nodig.

King verhuisde naar zijn nieuwe huis. Toen ze de drager op het aanrecht zetten en het luikje opendeed, kwam een ​​van haar katten, Snow, aanrennen en besloot dat hij de beschermer van King zou zijn.

“Het was geweldig. Overal waar King kwam, was Sneeuw om hem te beschermen. Ze deden een neusaanraking en likten elkaar binnen de eerste uren in huis. We waren zo aangenaam verrast.”

Bomba, de andere kat, had een paar dagen nodig om te wennen aan de aanwezigheid van King, maar sindsdien beschermt Bomba de kleine kitten net zo als Snow dat doet. Beide grote broers laten King nu geen moment uit het oog. Ze lijken haast zijn persoonlijke bodyguards.

De lieve kleine jongen houdt van zijn thuis met zijn grote broers die over hem waken. Uiteindelijk is het allemaal goedgekomen voor King en heeft hij een familie die voor hem zorgt en een thuis waar hij zich veilig kan voelen.

via [lovemeow] foto’s van Sarah Kelly @kellyfosterkittens

Reacties

0 reacties