Een verhaal van een kleine verdwaalde kitten die echte tranen huilt [video]

Mar fy deelde een video met daarbij de volgende tekst: “Hallo iedereen! In deze video laat ik je een verdwaalde kitten zien die naar mijn huis liep huilend om hulp. Deze video zal je aan het huilen maken.

De moraal: alleen omdat we de term ‘dier’ ​​voor deze wezens hebben bedacht, wil nog niet zeggen dat ze niet het vermogen hebben om te voelen. Ze verdienen net zoveel te beminnen als wij. Dieren nemen alleen een “straat” levensstijl aan omdat er niemand is om hen te begeleiden. Ze passen zich aan deze wilde eigenschappen aan omdat er geen andere logische manier van overleven is. Als ze vanaf het begin liefde ontvangen, geven ze het terug.

Ik had nog nooit eerder een kat echte tranen zien huilen. Ik voelde me zo verdrietig, ik was zo depressief.

Kunnen katten huilen in echte tranen van pijn of verdriet?, vraagt Mar fy zich af.

Reacties

0 reacties