Ik vond mijn baby kitten op een dag aan de kant van de weg [video]

Mijn baby betekende veel voor me. Op de een of andere manier voelde deze speciaal. Misschien omdat hij net in een heel moeilijke tijd van mijn leven kwam, toen ik overgevoelig was. Ik zag hem alleen in zijn nest slapen en ik moest huilen. Hij zag er gewoon zo eenzaam uit. Een vriend vroeg me hoe hij eenzaam kan zijn in een huis met vijf honden, twee katten en twee mensen? Toch was hij eenzaam.

De dag dat ik hem naar de cattery bracht en hem voor het eerst zag spelen en gelukkig was, wist ik gewoon dat ik gelijk had. Hij was eenzaam, hij had iets anders nodig dan wat ik hem kon bieden. Die dag voelde ik me als een nieuwe moeder die haar kind voor het eerst naar de kleuterschool bracht. Ik was zo nerveus, maar ik ging opgelucht weg. Mijn baby Rudi is daar erg blij. De blijdschap en het speelse gedrag maakt hem natuurlijk 100 keer leuker. Hij is gewoon speciaal. Zo bijzonder.

Reacties

0 reacties