Kat draagt camera met zich mee, het resultaat is erg leuk

Katten zijn geweldige dieren. Daar zal menig dierenliefhebber het volhartig mee eens zijn. Ze doen soms de gekste dingen, geven je (meestal) liefde, zorgen ervoor dat het huis insectenvrij is en we kunnen wel doorgaan over waarom katten zo leuk zijn.

De videomaker achter het YouTube kanaal AaronsAnimals heeft ook meerdere katten. Hij heeft er een creatief filmpje mee weten te maken.

Ongetwijfeld ken je het gezegde: als de kat van huis is dansen de muizen op tafel. In de onderstaande video is precies het tegenovergestelde aan de hand. In de video zien we een kat genaamd Prince Micheal. Het baasje van Micheal besluit om een zogenaamde GoPro vast te maken aan de kat.

Een GoPro is een actioncamera die vaak gebruikt wordt bij het filmen van extreme sporten. Ditmaal wordt het gebruikt om te kijken wat de kat uitspookt. De kat zijn avonturen begin, nadat de kat zeker weet dat het baasje weg is.

Het avontuur wordt steeds gekker en gekker. Het wordt al snel duidelijk dat dit filmpje niet is wat het lijkt. Het is allemaal in scene gezet, dat doet niet af aan de ongelofelijke creativiteit van de video.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Reacties

0 reacties