SUPER SCHATTIG: Deze kat geeft haar kittens voeding en het is vreselijk schattig

Veel dieren hebben een moeder instinct. Als een moeder-poes na een zwangerschap van ongeveer 9 weken gaat bevallen, gaat het meestal om een nestje van vier kitten’s, zoals jonge katjes worden genoemd. Ze zijn volkomen hulpeloos bij de geboorte (blind en doof) en zonder de moeder-poes zouden ze ten dode opgeschreven zijn.

Maar gelukkig heeft de moeder-poes zo’n sterk moeder-instinct, dat zij in staat is om met succes de vier kleine kitten’s op te laten groeien tot jonge dieren, die zichzelf uiteindelijk goed kunnen redden in een wereld, die niet altijd even vriendelijk is voor een betrekkelijk klein dier als de kat. [InfoNu]

Zo ook kersverse moeder kat Miyu. Ze heeft het maar druk met haar pasgeboren kitten. De drie kleine kittens van de roodachtige poes vergen een hoop aandacht en energie. Lief natuurlijk, maar ook zwaar voor Miyu. Terwijl ze haar kleintjes voeding geeft lijkt ze wel met hen te praten.

Wat ze precies communiceert weten we niet , maar één ding is zeker: het is erg schattig om te zien. Vertederende beelden van de gelukkige moeder en haar kroost, die exacte kopietjes van haar lijken te zijn!

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Reacties

0 reacties