Kat zit vast onder auto en vindt haar voor altijd thuis [video]

Staci Kauffman heeft een geweldig verhaal te vertellen over hoe haar lieve kitten Mercedes in het leven is gekomen van haar en haar man, Jon Kauffman.

Staci reed naar haar werk toen ze in haar auto het duidelijke geluid hoorde van een miauwende kat. Vijfenveertig minuten later, toen ze aankwam op het werk, controleerde ze de auto en kon niet vinden waar dat geluid vandaan kwam. Toen ze haar werk verliet, hoorde ze echter opnieuw het geluid van een miauwende kat. Ze besloot de auto naar de dealer te brengen en ze vonden een kitten van 10 weken oud dat onder de auto bij het achterwiel vast zat. We hebben haar geadopteerd en verwelkomd in ons huis. We noemden haar Mercedes, die passend was vanwege haar keuze van schuilplaatsen.

Staci houdt haar auto meestal in de garage. Twee dagen daarvoor liet ze de auto buiten staan. Het kitten moet tijdens die regenachtige nacht onder de auto zijn gekropen. Ze overleefde 2 dagen in de hitte van Florida onder de auto en een trip van en naar haar werk. Ze heeft het geluk dat ze leeft.

Reacties

0 reacties