Kitten gered van parkeerplaats is nu beste vrienden met hond

Een paar dagen voor de kerst zag een vrijwilligers van Alley Cat Rescue een kleine rode kitten lopen op het parkeerterrein voor hun appartementengebouw. Toen ze de kitten wilden redden vluchtte de kitten en verstopte hij zich in de motor van een busje. Na een hoop gedoe wisten ze de kitten uit de motor te redden, waarna ze hem een bad gaven.

Ze gaven de kitten de naam Waffles en brachten hem naar zijn tijdelijke onderkomen. De kitten was erg verlegen en verstopte zich dagenlang. Na een aantal dagen ontmoette Waffles de hond van de familie, wat Waffles wel heel erg interessant vond. Een aantal dagen later raakten Waffles en de hond bevriend, waardoor Waffles zich een stuk meer op zijn gemak voelde. Waffles werd speelser en minder verlegen.

Alley Cat Rescue was in de tussentijd opzoek naar een onderkomen waar Waffles de rest van zijn leven kan doorbrengen. Ongeveer een maand na zijn redding kwam deze wens uit. Een familie was namelijk opzoek naar een maatje voor hun Golden Retriever. Het opvangtehuis kende de perfecte kandidaat, Waffles.

De familie nam Waffles dezelfde dag nog mee naar huis en Waffles raakte gelijk bevriend met Sparky, de hond van de family. Ze spelen samen, knuffelen samen en slapen samen. De twee zijn beste maatjes.

Waffles hoeft niet langer meer over straat te lopen in de kou, maar kan gewoon in de armen van zijn maatje Sparky in slaap vallen. Waffles volgt Sparky overal.

bron: lovemeow

Reacties

0 reacties