Kitten gevonden opgerold in een handdoek transformeert in pluizige kat

Ondanks dat het een van de kleinste kittens was, had dit kleine pluisbundel een luid kattig gebrul en het hart van een krijger.

Muis de kitten werd gevonden in een vuile handdoek verpakt samen met haar broer, Rebel, in een katten kolonie van Los Angeles. Op één dag oud kon ze niet zien of horen en woog ze maar drie ons.

Alley Cat Rescue nam de twee verweesde kittens in en plaatste ze onmiddellijk in pleeggezinnen. De katachtige broers en zussen waren bedekt met bevallingsvloeistoffen, wat aangaf dat ze bij de geboorte waren verlaten of gescheiden waren van hun moeder.

Pleeg vrijwilligers begonnen ze op een 2 uur durende voedingsschema met een spuit. Ze hielden ze warm en controleerden hun gewicht, inname en afname, de hele dag door.

“We waren 24 uur per dag aan het voeden en voorzagen in dierenasiel vitamines en probiotica,” zei Alley Cat Rescue.

Muis was zo klein maar brulde behoorlijk. Ze zorgde ervoor dat iedereen haar zou horen wanneer ze honger had of aandacht nodig had.

In minder dan 10 dagen verdubbelde het kleine grijze baby-meisje bijna in gewicht.

Een paar dagen later was Muis groot genoeg om op flesvoeding te gaan.

Muis heeft een lange weg afgelegd sinds de dag dat ze werd gered als een kitten ter grootte van een palm. Ze is uitgegroeid tot een lief klein meisje met een heerlijke, rustige instelling.

Bron:Alley Cat Rescue 

Reacties

0 reacties