Katje helemaal alleen gevonden bij het bos, klimt op fietsers en laat hem niet meer gaan

Een stel was aan het fietsen toen ze een hard geluid van de kant van de weg hoorden. Ze stopten om op onderzoek te gaan en vonden een heel klein kitten helemaal alleen.

Céline (@tartemadame) en haar man, Daniel (@ cycling.dan), fietsten op het platteland van Bretagne, toen ze een kleine kitten ontdekten die alleen rondwandelde.

“We waren op een zeer rustige weg die door een bos liep zonder huizen in de buurt, toen we plotseling een hard gierend geluid hoorden komen uit de struiken aan de kant van de weg”, vertelde Céline.

“Eerst dachten we dat het een soort vogel was, dus we stopten en probeerden te zien waar het geluid vandaan kwam. En daar was ze, een bang katje, aan het huilen.”

De kitten was overstuur en wilde niet bij het stel komen. Céline lag op de grond en praatte zachtjes met haar, in een poging haar vertrouwen te winnen. Toen de kat besefte dat het paar geen kwaad betekende, liep ze naar Céline toe en besloot ze dat ze knuffels wilde

“Ze zou me niet verlaten, ze bleef op me klimmen en huilen,” zei Céline. “Op dat moment wisten we dat we moesten proberen haar terug naar huis te krijgen.”

Het was een lange reis naar huis, en er was geen veilige manier om de kitten veilig opgeborgen te houden in hun truien terwijl de kleine voortdurend bewoog. Met geen andere opties besloot het stel om terug naar huis te gaan om hun auto te halen.

Het kitten sprong recht in haar armen alsof ze er klaar voor was om met hen naar huis te gaan. ‘Ze bracht haar eerste avond door met het geven van een bedanksessie aan mijn man.’

Ze noemden haar Mini Kitty.

De dagen daarom was Mini Kitty veel aan het eten en aansterken, wat wel nodig was na zijn avonturen in het bos.

Sindsdien is ze de grootste knuffelaar van het gezin en knuffelt ze graag alles en iedereen.

“Ze is een lieve poes, heel vriendelijk en speels, zodra ze ons hoort opstaan, rent ze de trap op om ons te begroeten door te spinnen en ons tegen te houden,” vertelde Céline.

Het maakt niet uit wie je bent, Mini Kitty knuffelt iedereen die een knuffel kan gebruiken.

Ze knuffelt nog steeds elke dag, precies zoals ze deed toen ze haar in de buurt van het bos vonden.

Bron: Céline (@tartemadame)

Reacties

0 reacties