Katten adopteren kleine kitten die een huis nodig heeft en vangen haar op als hun eigen kind

Een kitten kwam naar haar nieuwe huis en bond zich samen met twee roodharige katten.

Drie maanden geleden is Jessica Ryan’s geliefde kat Tunie van 14 jaar overleden. “Ik was zo diepbedroefd. Na dagenlang verdrietig te zijn geweest, kwam ik thuis van mijn werk, en mijn verloofde kwam met een verrassing voor me,” vertelde Jessica.

Hij bracht een klein katje mee genaamd Sprout, die haar aan Tunie herinnerde met haar grijze vacht en rond gezicht. Jessica werd onmiddellijk verliefd en kon haar tranen niet bedwingen.

De kitten had een huis nodig en vond Jessica toen ze haar nodig had. “Ze heeft zoveel leven en vreugde teruggebracht in mijn huis en mijn hart.”

Ze introduceerden haar bij hun andere twee katten, Evin en Minnie. Ze waren in het begin niet zo erg onder de indruk van het kitten, maar Sprout maakte er een missie van om leuk gevonden te worden. “Ze hield van ze en zou hen volgen,” voegde Jessica eraan toe.

Ze was heel vastberaden. Waar de andere roodharige katten ook waren, ze was precies daar om bij ze te zijn.

Binnen een dag groeide Sprout snel op haar kattenvrienden. Evin, de oudste van de drie, verwelkomde haar officieel met een bad en een lange knuffelsessie.

Voordat ze het wisten, nestelde Sprout zich met haar nieuwe broers, spinnend naast hen. Ze sloop zich een weg naar hun armen en daarna hun harten.

(Scroll naar beneden voor video)

“Evin zou haar rond dragen en was ervan overtuigd dat zij zijn baby was,” voegde Jessica eraan toe. “Ze houden zoveel van haar, ze maken haar schoon, knuffelen met haar en spelen met haar.”

Sommige dingen veranderen nooit!

Het trio deelt een ongelooflijke band.

“Ik mis mijn Tunie-meisje elke dag, maar ben zo blij weer terug te zijn naar drie geweldige katten” zei Jessica.

Bron: Jessica Ryan

Reacties

0 reacties