Kitten wil beter worden door te knuffelen met baasje

Dit kleine katje dat in de straten van Philadelphia werd gevonden, stond opnieuw voor een uitdaging toen ze werd meegenomen naar een plaatselijk asiel in de stad.

Tate (ook bekend als Tater Tot), een polydactyl, werd helemaal alleen in de steek gelaten. Jen Mack, oprichter van Kitkat Playroom (reddingsactie door vrijwilligers zonder winstbejag), reed over de staat vanuit New Jersey en redde het kitten op het nippertje.

Toen hij twee weken oud was, was Tate erg mager. Zodra ze kennis maakte met een fles, kon ze geen genoeg krijgen van de melk.

Een week later begon Jen een grote zachte plek bovenop haar hoofd op te merken. Na het zien van een neuroloog in het Red Bank Veterinary Hospital, ontdekten ze dat Tate werd geboren met hydrocephalus. “Het is een extreem gevaarlijke toestand waarbij het teveel aan hersenvocht in haar hersenen wordt opgebouwd,” vertelde Jen.

In de loop van de volgende weken, onderging het roodharige kitten twee procedures om bovenmatig vloeistof te verwijderen. Na de tweede noodafvoer besloten ze dat het tijd was om haar een levensreddende operatie.

“Vlak na haar operatie at ze als nooit te voren, ze liep rond en gebruikte haar kattenbak.

Deze kleine kat is gewoon niet te stoppen.

“Toen ze negen weken oud was, had ze twee hersenprocedures achter de rug en één hersenoperatie die nog nooit was uitgevoerd op een kitten zo klein als ze was. Ze wilde stuiteren en spelen. Ze heeft geen idee dat er iets anders aan haar is” Zei Jen.

Drie weken na de operatie genas Tater wonderbaarlijk. Ze nam lange dutjes om te rusten en te herstellen tussen haar pauze van tien minuten overdag. Toen ze speelde, ging ze helemaal op pad, zoefend en ravotten door de kamer, erg energiek.

Toen ze 14 weken oud was kon ze spelen net als alle ander kittens

“Dit is waar we zo hard voor hebben gewerkt, ze is zo’n kampioen” voegde Jen eraan toe. “Ik heb zelfs voor het eerst knuffels in bed met haar gekregen.”

Toen ze herstelde, werd Tate meer aanhankelijk en eiste ze in toenemende mate de aandacht van Jen.

“Mijn ochtend begon vroeg met de geluiden van deze, mauwend voor mij om wakker te worden. Mijn nacht eindigde op dezelfde manier, met haar nestelde ze zich onder de dekens met mij. Ik had nooit gedacht dat ze ooit zou willen knuffelen, maar hier zijn we dan.”

Geknuffel met haar redder heeft haar echt geholpen tijdens haar herstel. Ze was constant geliefd en was nooit alleen.

Bekijk Tate in deze schattige video:


Zes weken na de operatie was het veterinaire team verbaasd over haar vooruitgang. Tate was klaar met alle medicijnen en kwam er uit asl een echte krijger.

Tate zal op Jen slapen in plaats van op haar gewone kattenbedden. Ze kruipen urenlang door totdat ze wakker wordt.

Tate is behoorlijk de knuffelbeest geworden. “Ze is de schattigste kleine knuffel kat ooit”

Ze springt elke dag op de bank om te dutten naast het gezicht van Jen en ze zou nooit nee durven zeggen.

‘Als ik het druk heb, raakt ze van streek tot ik ga zitten, zodat ze met haar een dutje kan doen.’

“Ze heeft nog nooit een enkele trap beklommen tot ze op een ochtend besloot de trap op te gaan, ze verraste me in mijn slaapkamer toen ik me omdraaide en daar was ze.”

“Ze gedraagt ​​zich als elk ander kitten van haar leeftijd. Ze kan veel tijd doorbrengen met andere katten en zoomt over de hele eerste verdieping,” zei Jen. “Tate is het jongste en kleinste dier dat ooit deze operatie heeft ondergaan en het heeft overleefd.”

Deze verbazingwekkende kleine kat blijft haar baasje elke dag knuffelen en het is geweldig om te zien.

Bron: Kitkat Playroom

Reacties

0 reacties