Koppel ging katten bekijken maar de kat koos uiteindelijk voor hun

Een paar ging op zoek naar een nieuwe kat maar werd uiteindelijk gekozen door een vriendelijke kleine man – hij stond erop met hen naar huis te gaan.

Stephanie en haar vriend gingen in Manlius, New York naar DGI Paws (Dog Gone Inn) om een ​​nieuw katje te adopteren nadat ze hun 7-jarige kat, Oliver, twee maanden geleden verloren hadden aan kanker.

“Onze andere kat, Toby, is nog jong en we waren bang dat hij weer een metgezel nodig had,” vertelde Stephanie. “We hebben wat tijd nodig gehad om het verlies te verwerken en zijn toen op zoek gegaan naar een nieuwe vriend.”

Het paar besloot om de kattenkamer te bezoeken bij DGI Paws, waar de meeste katten en kittens verblijven. Stephanie’s vriend ging naar binnen om te kijken of er nog kat voor hun was.

“Er ging meteen een grote witte kat op zijn schouder zitten”

Stephanie begon dat geweldige moment op te nemen waar de kat zichzelf naar zijn menselijke vriend gooide, zich tegen hem drukte en niet meer losliet. Toen hij Stephanie eenmaal had opgemerkt, klom hij naar haar schouders en ging op zijn tenen staan, knedend en spinnend.

“We vroegen wat zijn naam was en ontdekten dat het Oliver was, net als onze onlangs overleden kat. Het moest lot zijn! Onze harten smolten en we wisten dat we hem aan onze familie moesten toevoegen,” vertelde Stephanie.

Bekijk dit mooie moment in deze video:


Stephanie’s vriend nam een ​​dag vrij om Oliver te helpen zich aan zijn nieuwe huis aan te passen. De lieve kat bracht het grootste deel van zijn eerste dag onder door, maar zodra Stephanie thuiskwam van het werk en naar hem riep, kwam hij naar buiten om haar te begroeten.

Het duurde lang voordat Toby zijn nieuwe katachtige broer accepteerde. Na wat sissen en grommen begon de roodharig kat te zien dat Oliver geen kwaad in zich had. Vandaag zijn de twee vrienden en willen ze elkaar voor geen goud missen.

Oliver raakt meer en meer gewend aan zijn VIP-leven. Ondanks dat hij af en toe wordt geschrokken van harde geluiden of plotselinge bewegingen, begint hij te beseffen dat dit zijn thuis is en hij zou nooit meer anders willen.

Oliver is de meest aanhankelijke kat die het stel ooit heeft ontmoet. “Hij is de grootste en liefste. Hij praat ook constant met ons.”

Oliver krijgt medische behandeling die hij nodig heeft om weer fit te worden. “We moeten hem de komende twee weken twee keer per dag oogdruppels en oordruppels geven.

Ondanks het hebben van sommige visieproblemen, gaat het goed met hem en blijft hij verbeteren.

“Gisteravond hebben we hem opgehaald en met ons in bed gelegd, hij klom onder de dekens en ging heen en weer tussen ons, gooide zijn lichaam tegen ons en spinde heel luid,” vertelde Stephanie.

‘Hij wist niet met wie hij moest knuffelen, dus spreidde hij de liefde uit. Het was een heel lief en speciaal moment voor ons.’

Bron: Dog Gone Inn

Reacties

0 reacties