Man adopteert kitten die geen thuis kon vinden vanwege schele ogen

De Amerikaan Garrett Nabors was opzoek naar een huisdier toen zijn collega, die vrijwilliger is in de pleegzorg, een foto liet zien van een kitten met de naam Poodle. Poodle had tot nu toe nog geen thuis gevonden, omdat de kitten scheel kijkt.

Poodle werd gevonden onder een huis in de buurt van een bouwplaats. Ze werd in pleeggezinnen geplaatst en werd weer gezond. De kleine kitten viel op vanwege haar gekruiste oog en haar leuke persoonlijkheid. De collega van Garrett had verschillende katten, met de namen Noodle, Doodle, Poodle, en Oodle. Ondanks haar leuke persoonlijkheid had zijn collega nog geen nieuw huis gevonden voor Poodle. Noodle, Doodle en Oodle werden wel geadopteerd.

Garrett vond Poodle echter een schatje. “We werden meteen verliefd op haar en we gingen haar de volgende dag adopteren“, vertelde Garrett. “Toen we haar voor het eerst zagen in haar pleeggezin, was ze heel speels en kwam ze ons tegemoet. Ze is totaal niet verlegen.

Ze kan alles prima zien, alhoewel ze wel af en toe onhandige momenten heeft.” “Ze moet me overal volgen. Ik heb heel weinig persoonlijke ruimte en zij zoekt elke gelegenheid om in fysiek contact met mij te zijn.” Poodle zit altijd op schoot zodra ze de kans krijgt.

Je kunt Poodle volgen op Instagram.

Reacties

0 reacties