Vrouw red kitten van haar oprit en sindsdien is haar leven niet meer hetzelfde

Bree uit Californië heeft nooit katten gehad en was ook niet van plan om een kat in huis te nemen. Op een dag kwam ze op haar oprit echter een jonge kitten tegen die hulp nodig had.

Toen ze me zag, miauwde ze en probeerde ze naar me toe te komen. Het was heel erg warm en ze was zo moe en ondervoed dat ze maar een paar stappen kon zetten.

Ze besloot om de kitten water en eten te geven. De volgende dag bracht ze de kitten naar de dierenarts om haar de medische aandacht te geven die ze nodig had. “Ze had ernstige uitgedroogd, was extreem ondervoed, bedekt met vlooien en had darmparasieten.” De dierenarts gaf aan dat de kitten, die de naam Cloe heeft gekregen, waarschijnlijk zou zijn gestorven als Bree de kitten niet maar de dierenarts had gebracht.

Na Cloe vier dagen veel aandacht te hebben gegeven begon Cloe speelser te worden. Een maand lang gaf Bree elke 3 a 4 uur de fles, met de hoop dat de kitten na een maand sterk genoeg was om voor adoptie af te geven. Cloe werd inderdaad sterker, maar van adopteren was geen sprake.

Cloe was al thuis … ik viel zo hard voor dit kleine meisje. Ze was nog steeds erg klein voor haar leeftijd, maar ik heb hard gewerkt om haar vet te maken.” Ondanks dat ze nog steeds klein was, had ze een vraatzuchtige eetlust en werd ze steeds speelser en nieuwsgieriger. “Ze is beslist een knuffelkat en ligt graag op mijn benen.” Cloe volgt Bree overal in het huis en wil niet alleen zijn.

Na een paar maanden besloot Bree om nog een kitten in huis te nemen. “Ik merkte dat Cloe rusteloos was toen ik thuiskwam van mijn werk en dacht dat ze een vriend kon gebruiken.” De nieuwe kitten heet Crowley en is twee weken jonger dan Cloe.

Na een paar dagen sissen besloot Cloe om bij Crowley te gaan liggen. Sindsdien zijn ze beste maatjes en doen ze alles samen.

Bree, die nooit had gedacht dat ze ooit een kat zou nemen, heeft nu twee katten en kan niet meer zonder. Je kunt Cloe & Crowley volgen op Instagram.

bron [lovemeow]

Reacties

0 reacties