Gevonden kitten vindt liefde van een andere kat en kitten

Een vrouw in Amerika ging op een stormachtige dag even naar de Burger King, toen ze plots een kitten hoorde huilen. Ze stapte uit haar auto en nam de zwart witte kitten mee naar huis. Via Facebook vroeg ze vervolgens om hulp.

All About Animals Rescue en Newborn Kitten Rescue namen contact op en brachten de kitten naar Jin’s Bottle Babies in Phoenix. De kitten was een beetje ondergewicht, stonk en had vlooien en korsten. Na een goede wasbeurt en een flinke maaltijd viel de kitten met een vol buikje in slaap in een warm bed.

Hij was in een goede conditie voor een kitten die buiten leefde bij stormachtig weer. Het is waarschijnlijk dat de moeder van de kat hem en misschien enkele broers en zussen heeft verplaatst,” vertelde Shelbi Uyehara, oprichter van Jin’s Bottle Babies, aan de website Love Meow.

De kitten, die de naam Whopper (Jr) heeft gekregen, was constant aan het huilen en wilde nooit alleen zijn. Nitro, de huiskat, hoorde zijn geschreeuw en kwam gelijk opdagen om ‚Äč‚Äčliefdevolle zorg aan te bieden.

Nitro begon Whopper te verzorgen zoals een moeder dat zou doen. Ze kalmeerde hem niet alleen, maar het katje sprong op en begon te spinnen. “Het was een beetje een keerpunt, hij kalmeerde echt en accepteerde het binnenleven daarna. Met hulp van Mama Nitro voelde Whopper zich veel beter en spartelde hij non-stop. In twee dagen kwam hij 50 gram aan en begon hij zelfs te leren lopen.

Ze hadden nog een kitten met de naam Poppy en besloten om ze aan elkaar te introduceren. De twee katten begonnen gelijk met elkaar te spelen en knuffelen. Nu Whopper een vriendje had om mee te spelen kwam hij echt tot leven. “Whopper is gelukkig, gezond en heeft geen vlooien meer. Hij is super schattig en lief en spint de hele tijd.

De kitten is inmiddels vier weken jong en de verzorgers zijn in de buurt van de Burger King aan het kijken of ze de echte moeder kunnen vinden. “Als we het kittenseizoen ingaan, is het belangrijk dat mensen zich niet haasten en enige tijd op zoek zijn naar de kattenmama.

Reacties

0 reacties