Vrouw vindt wankel lopende kitten in de kou en redt haar, samen met haar broer en moeder

Een vrouw zag in haar tuin in de buurt van een schuur een kitten rondlopen. De kitten was een beetje wiebelig en ze was niet alleen.

Ani woont in Canada en zag de gestreepte kitten in de kou buiten rond waggelen. Ze ging op onderzoek uit en ontdekte al snel dat de kitten niet alleen was. De kitten schuilde namelijk samen met haar broertje onder de dekking van haar schuur om warm te blijven. Toen Ani de kitten probeerde te benaderen zag ze dat de kitten moeite hadden met lopen.

Omdat Ani wist dat de kans klein was dat de kitten in de kou zouden overleven, stelde ze een plan op om hen te redden. Met wat eten en veel geduld ving Ani niet alleen de twee kitten, maar ook hun kattenmama. Vervolgens plaatste ze een bericht online om de hulp te zoeken die de katten nodig hadden. Ze kreeg een reactie van Chatons Orphelins Montréal.

Het opvangtehuis besloot om voor de kitten te zorgen, maar ze stuurden de moeder naar een andere opvang waar de moeder een betere kans op een goed leven heeft.

De kittens waren erg bang toen ze voor het eerst aankwamen, ze waren ongeveer drie maanden oud en allebei wiebelig. Het kleine zusje heeft meer uitgesproken ‘Ataxia’ dan haar broer,” vertelde Celine Crom van Chatons Orphelins Montréal aan de website Love Meow.

De kitten, die de namen Poutchi en Mila hebben gekregen, waren erg bang voor mensen en de nieuwe omgeving. Ze hadden gespecialiseerde zorg nodig om het vertrouwen van mensen te winnen en zich aan te passen aan een binnenleven. De roodharige broer paste zich snel aan, maar zijn zusje had meer zorg nodig.

Poutchi kwam snel uit zijn schulp, maar als er een plotselinge beweging was, zou hij in paniek raken en proberen te verbergen,” zei de redder. “Hij was erg verrast toen we hem probeerden te knuffelen, maar zodra hij vastgehouden werd, begon hij te spinnen en viel hij in slaap.

Nadat Poutchi ontdekte dat knuffelen helemaal niet zo slecht is begon hij langzaam meer contact te zoeken. “Wanneer je hem in een handdoek wikkelt en hem knuffelt, sluit hij zijn ogen en is hij klaar om te dutten.”

Mila had meer moeite om contact te leggen met mensen. Uit instinct begon ze te sissen en krabben wanneer haar verzorgster haar probeerde te aaien. Ze wist niet goed hoe ze moest reageren, want ze was bang maar vond het ook wel lekker om gekrabd te worden onder haar kin. Het duurde een aantal weken om aan menselijk contact te wennen.

De angst in haar ogen verdween in de loop van de tijd en ze realiseerde zich hoe goed het voelde om bemind en verzorgd te worden. “Ze heeft zich snel aangepast en vindt het leuk om een ​​menselijke moeder te hebben die voor alles zorgt.” Het gaat elke dag een beetje beter met haar en ze verandert langzaam in een knuffelkat.

bron [lovemeow]

Reacties

0 reacties