Kitten met drie poten is erg blij nadat goede samaritaan haar van de straat haalde

Pink is een kitten die werd gevonden met een ernstig gewond been. Een barmhartige Samaritaan zag haar aan de kant van de weg en weigerde haar achter te laten. Nu is de kitten gezond en blij.

De kitten werd gevonden in Melbourne, Australiƫ. Ze zat aan de kant van de weg met een zwaar beschadigd rechterbeen. De kitten was erg bang en probeerde weg te lopen van mensen. Haar redder gaf echter niet op en wist de kitten uiteindelijk te vangen en gaf haar de hulp die ze hard nodig had.

Ze bracht haar naar de Lower Plenty Veterinary Clinic, waar ze constateerden dat ze het pootje niet konden redden en moesten amputeren.

“Ze was doodsbang voor mensen en probeerde bij elke gelegenheid te ontsnappen, Pink werd opgenomen in het ziekenhuis en de volgende dag werd haar been geamputeerd.”

Ze wisten dat de kitten na verloop van tijd zal genezen, maar ze hadden niet verwacht dat de kitten zo snel na de operatie zou veranderen.

Pink veranderde in een ander kitten. Hoewel ze nog steeds verlegen was, was ze in staat om opgepakt en geknuffeld te worden en zelfs te knorren! Ondanks dat ze nu maar drie pootjes heeft is ze vrolijker dan ooit.

Na de operatie werd Pink naar Cheltenham Cat Rescue gebracht. Na een paar maanden in de pleegzorg is Pink volledig hersteld en is ze uitgegroeid tot een prachtige driebenige poes met een vertederende persoonlijkheid. Ze is speels, knuffelt graag, speelt met de andere katten en is erg nieuwschierig.

“Als het gaat om bedtijd, zal ze de perfecte warmtebron zijn door lekker dichtbij te kruipen en rond te rollen om die perfecte comfortabele plek te vinden.”

De pleegzorg is nu opzoek naar een huis waar Pink voorgoed kan blijven. “Ze is knuffelig, loyaal, speels en gek. Na alles wat ze heeft meegemaakt haalt ze nu het meeste uit haar leven.

bron [lovemeow]

Reacties

0 reacties