Man haalt zijn auto uit elkaar om een ​​katje te redden [video]

Op Moederdag besloot deze jongeman – laten we hem Joe noemen – op 27-jarige leeftijd te gaan cruisen in zijn Mercedes Benz.

Joe zei dat hij zijn auto stopte toen hij twee jonge tieners langs een brug in een boom zag kijken. Hij stopte om hulp te bieden. De twee tieners vertelden hem dat er een kitten in de boom zat.

Joe klom vervolgens in de boom om het kitten te redden, maar de kat schoot van hem weg en viel uit de boom in de rivier eronder. Joe klom uit de boom en sprong toen in de langzaam bewegende rivier om het kitten te redden van verdrinking.

Helaas rende het paniekerige en nu volledig doorweekte kitten van zijn redders, rechtstreeks naar de motor van Joe’s Mercedes om zich te verbergen. Wat de drie ook deden, ze konden het kitten niet overtuigen om naar buiten te komen.

Dus liet Joe zijn geliefde motor naar de dichtstbijzijnde dealer slepen zodat de professionals de motor konden demonteren en het arme katje konden ophalen. De kitten werd vervolgens afgedroogd en gevoerd voordat Joe het naar een dierenarts bracht.

De dierenarts onderzocht het katje en vertelde dat hij waarschijnlijk pas 6 maanden oud was.

Toen hem werd gevraagd naar de moeite die Joe heeft gedaan om een ​​kitten te redden, haalde hij alleen zijn schouders op en zei hij dat het overtuigen van zijn vriendin om het katje te houden de echte inspanning zal zijn.

Misschien kan hij haar gewoon vertellen dat het katje hem naar huis volgde?

Reacties

0 reacties