Man red zwerfkat die door iedereen werd genegeerd vanwege aandoening.

Een zwerfkat zwierf op straat op zoek naar hulp maar velen liepen weg van hem totdat hij een goedhartige man tegenkwam die hem hielp en zijn leven omdraaide …

Maak kennis met Skimble Skypaws!

De 6-jarige zwerfkat werd gevonden in de straten van Los Angeles, op zoek naar een tweede kans, maar velen liepen gewoon weg van deze hulpeloze ziel.

“Hij werd genegeerd door mensen toen hij op straat zwierf, maar één vriendelijke man kon hem niet op straat achterlaten in de toestand waarin hij verkeerde,” vertelde Michelle .

Hij nam de kat mee naar de dierenarts, en toen Skimble veilig was en medische zorg kreeg, stapte hij op sociale media en vond Milo’s Sanctuary, een dierenasiel in Burbank, Californië.

“We weten niet hoe lang Skimble zo door de straten zwierf”

Hun dierenartsen bevestigden dat Skimble cryptococcis had, een zeer ernstig geval van schimmelinfectie waardoor zijn neus ontstoken raakte. Ze zijn onmiddellijk met de behandeling begonnen.

“Deze kleine man is geweldig, hij is erg speels en raakt nooit van streek,” zei Milo’s Sanctuary.

Omdat de neus in zo’n slechte staat verkeerde, moest hij een beschermkap op.

Het kan jaren duren voordat hij volledig is genezen van de infectie. “Zelfs als hij negatief test, kan het terugkomen omdat het nooit echt uit zijn systeem is”, vertelde Michelle.

Skimble is ongelooflijk lief en zachtaardig en vecht heel hard om deze infectie te overleven.

Bron: Milo’s Sanctuary

Reacties

0 reacties