Kitten gered onder auto motor vandaan is uitgegroeid tot geweldige kat

Kleine kitten werd gevonden in de motor van een auto die geparkeerd stond.

Mary was op de parkeerplaats van een winkel, toen ze opeens geluid vanuit een auto hoorde. Ze liep er op af en had meteen door dat het om een krijsende kitten ging. Ze besloot onder de auto te kruipen om de kitten te helpen.

“Hij raakte bekneld onder de auto bij de motor, de kleine kitten had overal brand wonden” vertelde Mary

Niemand wist hoelang de kitten al onder de auto zat, maar Mary had maar één doel en dat was de kleine kitten redden.

‘Doen ik hem uit zijn benarde situatie had bevrijd ging ik meteen kijken hoe de kitten er aan toe was”

Ze stopte de kleine jongen in haar jas en gaf hem wat tijd om zijn kalmte te herwinnen. Na ongeveer 15 minuten kwam de kitten tot de conclusie dat hij niet meer vastzat.

“Toen hij zich realiseerde dat ik hem probeerde te helpen, stopte hij onmiddellijk met huilen en ontspande zich in mijn handen”

Ze noemde de kitten Kesto. Hij was ernstig uitgedroogd en ondervoed. Aaron, de man van Mary, wist niet zeker of de kleine man door zou trekken. “Maar ik wist dat hij het kon,” zei ze.

Mary bleef ’s nachts op om Kesto gerehydrateerd te krijgen. De volgende ochtend ging Kesto rechtop zitten en begon zelfs te eten. ‘Hij vertrouwde me vanaf het moment dat ik hem aanraakte, ik was absoluut verliefd en ik wist dat hij mijn nieuwe baby zou worden.’

Mary bracht de kat naar de dierenarts, die kon al zijn wonden genezen op één na. Het oor van Kesto was te ernstig verbrand en is daarom verwijderd door de dierenart.

Bekijk Kesto’s reis in deze video:

Kesto is vijf maanden oud en is uitgegroeid tot een prachtige poes met een groot hart.

“Hij heeft zoveel vooruitgang geboekt en is uitgegroeid tot zo’n geweldige kleine kat dat ik elke dag verliefd wordt”, zei Mary.

Bron: Kesto

Reacties

0 reacties