Man vond een kat in de buurt van het bos toen hij zijn geschreeuw hoorde – hij haastte zich om hem te redden

Het leven van een kleine kitten veranderde helemaal toen een man zijn geschreeuw hoorde en hem op het nippertje hulp aanbood.

De kitten was slechts een dag oud toen hij werd gevonden, in de steek gelaten op een boerderij in de buurt van het bos in Montreal, Canada. De kitten kon niet zien of horen en voelde koud aan. Ondanks dat hij erg zwak was, gebruikte hij alles wat hij had om te schreeuwen om hulp, wat uiteindelijk leidde tot zijn redding.

De man kon geen kattemoeder of andere kittens in het gebied niet vinden. Hij nam vervolgens contact op met een dierenopvang in Montreal. Jessica, die één van de vrijwilligers was, nam op en hij vroeg haar om hulp.

Jessica nam de kitten direct onder haar hoede, en dit was ook wel nodig. De kitten woog nog maar 86 gram en had dringend voeding nodig.

Ondanks alle tegenslagen van de kitten, was Jessica vastbesloten hem te redden. Ze noemden hem Woody zoals hij werd ontdekt in de buurt van het bos. Jessica en een andere dierenarts voeden de kitten om de 2 uur.

In minder dan een week verdubbelde Woody zijn gewicht. Ze plaatsten hem in een liefdevol huis met een pleegvrijwilliger, en Woody had onmiddellijk contact met haar.

“Deze kleine man kwam toen hij één dag oud was naar ons toe, hij was heel klein en fragiel, maar hij gaf nooit op”, “Hij is een klein wonder.”

Bekijk hier een video ven de kleine Woody:

Reacties

0 reacties