Missen katten ons als we vertrekken? [video]

Nou, ik denk niet dat ik ooit nog uit huis ga na dit te hebben gezien!, schrijft de uploader van dit filmpje. “Als je iemand kent die denkt dat katten ons niet missen als we vertrekken, hier is je bewijs!

Ik wist dat Kodi verlatingsangst had toen hij opgroeide, hoewel Shorty altijd in de buurt is, maar ik dacht dat hij er uit was gegroeid, omdat hij bijna 5 was (36 in menselijke jaren!). Nou, dit blijkt niet te kloppen. Ik heb hem in jaren niet zo gefilmd, maar vanmorgen dacht ik dat ik gewoon de camera eens aan zou zetten om te zien wat er gebeurd. Deze kleine kerel mist me nog steeds als een gek zodra ik de deur uit loop. Hij grijpt onmiddellijk zijn “veiligheidsdeken”, aka, kleine groene muis, en loopt huilend door de gang. Arme kleine kerel! Ik dacht dat het achterlaten van het favoriete roze speelgoed van hem en Shorty betekende dat ze wat plezier zouden hebben. Maar katten zijn duidelijk zeer emotionele wezens.

Reacties

0 reacties