Vergeet niet de kat te verwijderen voor het vliegen [video]

De piloot van een vliegtuigje deelde een video, waarbij hij na het opstijgen er achter kwam dat er een kat in de vleugel zat. Het was even schrikken, maar gelukkig snapt de kat dat het beter is om te blijven zitten totdat ze weer geland zijn. De piloot laat weten dat het goed gaat met de kat en dat ze nog steeds hun mascotte is. Voor de mensen die vragen hebben heeft hij de onderstaande details gedeeld.

Enkele details:

  • de kat zat BINNEN de vleugel, niet erop. ze was daar eigenlijk vrij veilig, het gevaar was dat ze naar beneden wilde komen om ons te bereiken ..
  • Ik was de piloot, de vrouw was op haar eerste vlucht als passagier. Ze glimlacht en giechelt veel, want dat is wat vliegen soms met mensen doet.
  • Ik vertelde haar om niet naar de kat te reiken. Ik zei haar eigenlijk helemaal niet te bewegen. Ik vertrouwde erop dat de kat niet zou bewegen als we niet probeerden haar te bereiken.
  • Je kunt me zien glimlachen kort voor de landing. Ik was er toen behoorlijk zeker van dat de kat niet zou bewegen en er was een verlichting van spanning.
  • De radio-uitwisseling met de verkeerstoren was nogal hilarisch, hierdoor bleef ik glimlachen.
  • De poes is een vrouwtje.
  • De vlucht was normaal 20 minuten lang

Reacties

0 reacties