Na 10 jaar op straat te hebben geleefd vindt deze kat eindelijk liefde [video]

Een straatkat vindt na vele jaren op straat eindelijk een voor altijd thuis, nadat Lindsay, die een redder en pleegzorger voor katten is, deze kater iets meer dan een jaar geleden tegenkwam. Lindsay vertelde aan Love Meow dat de kater deel uitmaakte van een buitenkolonie en dat hij erg moeilijk te vangen was.

Op een dag werd de kater plotseling ziek. Lindsay en zijn koloniebewaker wisten dat ze hem onmiddellijk moesten redden. “Toen we hem eindelijk weer tegenkwamen, liep hij praktisch vrijwillig de val in, het was bijna alsof hij om hulp smeekte.

Lindsay nam hem mee naar een castratie / sterilisatie kliniek om hem te laten castreren en behandeling voor zijn ernstige schurft en oorontsteking. “Hij testte positief voor FIV. Op dat moment stelde de kliniek voor dat ik hem in liet slapen, maar ik kon in zijn ogen zien dat hij nog wat leven in zich had.

Ze noemde de kater Mr. Belvedere en nam hem mee naar huis om te zien of ze hem op de een of andere manier beter kon krijgen. Bekijk de onderstaande video om te zien hoe de kater er nu aan toe is.

Reacties

0 reacties