Waarom zou iemand een kitten op de snelweg gooien! [video]

Dit is gewoon ongelooflijk! Loreta en ik kregen een sms over een kitten op de fast-track-baan aan de overkant van de snelweg. Het kostte ons 45 minuten om bij de reddingslocatie te komen, we parkeerden illegaal, openden de ramen voor de honden die we eerder op de dag hadden gered en renden ongeveer 200 meter naar de plek waar het kitten lag.

Toen we de kitten hadden gespot liepen we de snelweg op en stopten we het verkeer! Omdat ik de gemoedstoestand van het kitten niet kende, zei ik tegen Loreta dat ik vanaf de voorkant zal naderen zodat hij me kan zien en zij hem van achteren zal verrassen.

Het plan werkte perfect, en mensen waren erg blij toen ze zagen dat we de kleine Napoleon van de snelweg haalden 🙂

De kleine kitten was ziek, had een ooginfectie, hij was zo dun, en ik heb gewoon geen idee hoe hij aan die kant van de snelweg had kunnen komen … hij was te zwak om te bewegen, en er is gewoon geen mogelijkheid dat hij alleen 6 rijstroken kon oversteken … iemand moet het hem hebben aangedaan! Verschrikkelijk!

Reacties

0 reacties