Vieze kitten krijgt een nieuw thuis [video]

Ik hoorde een constant miauwend geluid op straat. Het geluid kwam van onder de vuilcontainers. Toen ik naar de afvalcontainers liep, verscheen er een vies kitten. Hij was alleen en hij rende naar me toe toen ik hem belde.

Hij zei geen nee tegen wat eten. Ik zocht op straat, maar ik kon zijn moeder of broers en zussen niet zien. Zelfs de buren hadden dit kitten nog niet eerder gezien. En gezien zijn smerigheid, leek het erop dat hij al enige tijd alleen was.

Ik bracht hem naar de dierenarts. Ze zei dat de kitten ongeveer 2-2,5 maanden oud was. Eerst gaven ze hem een ​​bad omdat hij erg vies was en veel vlooien had. Toen maakten ze zijn ogen schoon. De dierenarts gaf hem wat medicatie voor intern en extern parasieten. Ik kon hem toen niet mee naar huis nemen, dus bleef hij drie dagen in de kliniek en gedurende die tijd was hij behandeld met antibiotische oogdruppels.

Drie dagen later ging ik terug naar de kliniek en hij was erg opgewonden om uit te gaan. Er is een oude dame in onze buurt die zorgt voor veel katten in haar huis. Ik heb met haar over dit kitten gesproken en ze stemde ermee in hem op te nemen. Nu heeft hij een huis en veel vrienden om mee te spelen zodra ze aan elkaar wennen.

Reacties

0 reacties