Zijn dit de schattigste kitten video’s?

Katten kunnen erg lief en speels zijn, maar wanneer ze nog jong zijn vinden wij ze vooral schattig. Het piepende miauwtje, altijd nieuwsgierig, overal opklimmen of gewoon in slaap vallen, bijna altijd verschijnt er een grote glimlach wanneer we een kitten in actie zien. Wij hebben daarom vijf video’s van schattige kitten op een rijtje gezet om alle kattenliefhebbers een goed gevoel te geven.

In het eerste filmpje zien we een baasje die het buikje van een kitten kriebelt. De kitten reageert hier speels op en de beweging van zijn pootjes zijn super schattig.

Het tweede filmpje laat zien dat een kitten niet veel hoeft te doen om schattig te zijn. We zien gewoon een grijze kitten die rondloopt, de camera inkijkt en miauwt. Niet meer niet minder, maar ow zo schattig.

In de volgende video zien we een kitten die gewoon enorm geniet van gekriebel op zijn buitje en daarbij langzaam in slaap valt. Het kijken van deze video doet elke kat liefhebber zijn of haar hard smelten.

De Britse Korthaar in de onderstaande video is aan het slapen en wil maar al te graag doorslapen wanneer ze gestoord wordt.

Wij hopen dat je een grote glimlach hebt door van het kijken van deze video’s.

Reacties

0 reacties