Redders klimmen over prikkeldraad om kittens te redden [video]

Deze kittens werden gevonden in de nauwe ruimte tussen twee muren, levend in de stapel afval die zich daar had verzameld. Ze werden waarschijnlijk lange tijd niet gezien in zo’n kleine ruimte met zulke hoge muren, maar gelukkig zag iemand ze uiteindelijk en belde ze de dierenorganisatie Hope For Paws!

Hope For Paws is een non-profit in Californië gewijd aan het redden van mishandelde huisdieren en zwerfdieren. Niet alleen redden ze dieren, ze maken de dieren ook schoon, geven ze alle medische zorg die ze nodig hebben en ze brengen ze terug naar huis of helpen ze een nieuw huis te vinden!

Regelmatig plaatst de organisatie op YouTube een video waarin ze laten zien hoe ze de dieren in nood redden. In de onderstaande video zien we dat de reddingswerkers over een muur met prikkeldraad moesten klimmen om in een benauwde ruimte met veel afval een groepje kitten te bereiken. Dankzij deze redding leven deze kittens niet langer in een stapel karton en blikjes bier! De video toont dat er gelukkig nog mensen zijn die zich niet zomaar tegen laten houden door obstakels om onschuldige kitten te redden, zodat deze dieren een huis kunnen vinden waar ze welkom zijn!

Reacties

0 reacties