“Ze zeggen dat katten 9 levens hebben … Hij heeft er 7 gebruikt!”

Nadat hij was achtergelaten en bevroren werd gevonden op een bouwplaats, werd dit kitten naar de Planned Pethood-kliniek gebracht in een poging zijn leven te redden. Wonder boven wonder slagen de dierenartsen erin de kleine Stanley te helpen herstellen en een liefdevol nieuw thuis voor hem te vinden.

Dwight is de voorman op een bouwplaats en op een dag ontdekte hij een verlaten kitten. Hij was ijskoud, dus Dwight snelde hem naar de Planned Pethood-kliniek in een poging zijn leven te redden. Het was kantjesboord toen de dierenartsen zijn lichaam probeerden op te warmen om hem in leven te houden. Ze wisten echt niet zeker of hij het zou overleven.

Wonder boven wonder slagen de dierenartsen erin om het kleine katje te helpen herstellen. Zodra het katje volledig genezen is zou de dierenarts opzoek gaan naar iemand die het katje in huis zou willen nemen. Ze hoefden echter niet ver te zoeken omdat Dwight, die op bezoek was geweest om zijn vorderingen te zien, gehecht was geraakt aan (nu genoemd) Stanley en besloot dat hij een geweldige toevoeging aan zijn familie zou zijn.

Reacties

0 reacties